VALOKUVAUKSET JA VIDEOINTI

Valokuvaajamme ovat ammattilaisia, joilla on vankka kokemus erilaisten ja erityyppisten kuvauksien parissa. Sinä päätät lopputuloksen ja me toteutamme sen ammattitaidolla.

Ravintolakuvaukset alk.700€ + ALV. 24%

Kuvauksen jälkeen saatte käyttöönne yli 100 editoitua kuvaa ja 1-3 videota. Kuvaus kestää noin 1-3 tuntia. Kuviamme voi hyödyntää mm sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuillanne.

Tavoitteenamme on tehdä sisältöstänne raikas, eläväinen ja erottuva. Ruoka näyttää erittäin herkulliselta ja saa kuolan valumaann ja sydämen sykkimään. Seuraajanne saavat pienen esimakun ravintolastanne ja ruoastanne jo ennen kuin astuvat kynnyksenne yli.

Yrityskuvaukset alk.700€ + ALV. 24%

Kuvauksen jälkeen saatte käyttöönne yli 100 editoitua kuvaa ja 1-3 videota. Kuvaus kestää noin 1-3 tuntia. Toteutetaan yrityskuvauksia eri alojen yrityksille (kauneusala, autoala, kauppa, teollisuus, toimistot jne). Haluamme tehdä yrityskuvauksesta rennon ja kivan kokemuksen, jotta työntekijöiden ei tarvitse jännittää.

Tavoitteena on välittää valokuvien ja videoiden kautta yrityksenne vahvuudet ja arvot. Ikuistamme yrityksenne parhaat puolet ammattitaitoisesti. Kuvia voi käyttää myöhemmin sosiaalisessa mediassa, mainoksissa ja markkinoinnissa.

Perhekuvaukset alk.350€ + ALV. 24%

Paketti sisältää vähintään 50 editoitua kuvaa ja 1-2 videoita. Kuvaus kestää noin 1-2 tuntia.

Tarjoamme perheen kuvaamista sekä studiossa että miljöössä esim omassa kodissanne – tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Tavoitteena on välittää kuvien kautta lämpöä ja rakkautta, jotta jokainen kuva heijastaa teidän perheenne ainutlaatuista sidettänne. Olipa kyseessä pikkuvauva, leikkivät lapset tai koko perhe, ikuistamme nämä hetket taitavasti ja ammattitaidolla.

Räätälöidään juuri teidän toiveidenne mukaisen kuvauskokemuksen. Paketit voivat sisältää erilaisia kuvamääriä, kuvien digitaalisen toimituksen ja mahdollisuuden hankkia myös valokuvatulosteita ja valokuvakirjoja.

Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että kuvauskokemus on rento ja miellyttävä. Luodaan lämpimän tunnelman, jotta koko perheenne voi olla luonnollisia kuvauksen aikana.