PALVELUT

KONSULTOINTI 200€ + alv. 24%

Saatte käyttöönne erilaisia markkinointikeinoja, osaat hyödyntää Instagramin mahdollisuuksia. Tapaamisella ideoidaan yhdessä yrityksen Instagramin värit, teema, nimi ja syöte. Videon välityksellä tai livenä. 

Konsultointi kestää noin 1,5 tuntia. Ennen tapaamista kartoitetaan yrityksen tilanne kysymyslistan avulla. Konsultaation jälkeen saatte käyttöön kaikki markkinointiin liittyvät materiaalit ja kehityssuunnitelman.

PIKAKURSSI Instagramin businesskäyttö
400€ + alv. 24%

Kurssi voidaan pidetään yrityksen työntekijöille (2 – 8 henkilöä) markkinoinnin näkökulmalta. Opetetaan kaikki Instagramin ja Facebookin “salaisuudet” eli hashtagien, sijainnin käyttöä, maksullisen mainoksen tekemistä.

Kurssi kestää noin 2 tuntia. Kurssin jälkeen saatte saatte käyttöön kaikki Instagramin käyttöön liittyvät materiaalit ja kehityssuunnitelman.

ALOITUSPAKETTI
alk.650€ ENSIMMÄINEN KK + alv. 24%

Ideoidaan yhdessä ja luodaan juuri sinun yrityksellesi sopiva, toimiva ja erottuva Instagram tili.
Paketti sisältää instagram tilin nimen ideoinnin, profiilin luomisen, yhden 1,5h palaverin, 8 postausta, lisäksi storieita (n.10 kpl ) ja keloja ( n.2kpl). Instagramin maksullisesta markinoinnista sovitaan erikseen. Seuraavat kuukaudet ovat 400/kk.

Tämä paketti sopii kiireelliselle yrittäjälle, joka haluaa pysyä ajan hermolla ja tuoda omalle rakkaalle yritykselle lisää näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Delegoi somettaminen meille ja keskity yrityksen ydintoimintaan!

EDISTYNEIDEN PAKETTI
alk.600€/KK + alv. 24%

Olet kenties jo luonut yrityksesi Instagram-tilin, mutta yrittäjän kiireellinen arki on vienyt huomion muualle? Tämä paketti on siis sinulle tarkoitettu!

Paketti sisältää yhden 1,5h palaverin, 8 postausta, lisäksi storieita (n.10 kpl ) ja keloja ( n.2kpl). Instagramin maksullisesta markinoinnista sovitaan erikseen. Jätä some-markkinointi meille ja tee sitä, mitä rakastat.


PREMIUMPAKETTI
alk.1000€/KK + alv. 24%

Paketti sisältää muiden palveluiden lisäksi AMMATTILAISEN YRITYSVALOKUVAUKSEN.

Saat käyttöösi yrityksesi kuvat ja täydellinen Instagramtili samalla. Kuvia käytetään postauksissa ja tarinoissa. Saatte kaikki kuvat ja videot myös omaan käyttöön. Tämä paketti vie yritystäsi uudelle tasolle.

Nettisivut alk.1000 + alv. 24%

Saat juuri sellaiset nettisivut kuin haluat! Toimivat, tyylikkäät ja erottuvat nettisivut lisäävät asiakasvirtaa ja vahvistavat yrityksesi brändiä. Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia nettisivuja tarvitset!


Nettisivujen teosta aina laaditaan kirjallinen sopimus, hinta perustellaan ja aikatauluista pidetään kiinni.

Brändin rakentaminen alk.1000 + alv. 24%

Perustatko oman yrityksen vai haluatko jo olemassa olevan yrityksen uudistusta?


Content Art tekee perusteellisen brändäyksen: eli uusi nimi, logo, käyntikortit, ikkunanteippaukset, nettisivut, Instagram – ja Facebook – tilit ja sisällöntuotanto ja paljon muita markkinointiuudistuksia onnistuu meiltä!

Otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet, markkinointitrendit ja tehdään uudistus rohkeasti yhdessä isolla sydämellä.